Totalentreprenad

Rindö vattentorn

Totalentreprenad - Allt-i-ett-lösning för ditt byggprojekt

Vad är Totalentreprenad?

Totalentreprenad är en byggmetod där entreprenören tar på sig ansvaret för hela byggprojektet från början till slut. Det innebär att de tar hand om allt från planering och projektering till byggande och förvaltning av byggnader och strukturer. Totalentreprenören fungerar som en projektledare som samordnar alla olika delar av projektet, vilket gör processen enklare och smidigare för kunden.

Hur kan Belink AB hjälpa till?

Belink AB är en totalentreprenör som erbjuder sina tjänster till bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsbolag. Vi har lång erfarenhet av både nybyggnadsprojekt och renoveringar av befintliga fastigheter. Vårt team består av kvalificerade yrkesmän som kan hantera allt från mindre reparationer till större byggprojekt.

Planering och Projektering

Vi hjälper våra kunder med planering och projektering av byggprojektet. Detta innebär att vi ser till att alla detaljer tas med i beräkningarna så att projektet blir genomförbart och hållbart på lång sikt. Vi har även god kunskap om de olika regelverken som gäller inom byggbranschen, vilket gör att vi kan säkerställa att projektet uppfyller alla krav.

Projektledning och Byggande

Vi fungerar som projektledare och samordnar alla olika delar av projektet, inklusive byggande och installation av olika system och funktioner. Våra yrkesmän har gedigen kunskap och erfarenhet inom byggbranschen, vilket gör att vi kan erbjuda högkvalitativt arbete till konkurrenskraftiga priser. Vi ser till att projektet genomförs inom budget och tidsramar.

Förvaltning och Underhåll

Efter att projektet är slutfört fortsätter vi att erbjuda våra tjänster för förvaltning och underhåll av byggnader och strukturer. Vi ser till att fastigheten hålls i gott skick och kan utföra reparationer och underhållsarbete vid behov. Detta ger kunden en trygghet och en långsiktig lösning för deras fastigheter.

 Sammanfattning

Belink AB erbjuder totalentreprenadtjänster för bostadsrättsföreningar, privatpersoner och fastighetsbolag. Vi tar hand om hela byggprocessen från början till slut och fungerar som en projektledare som samordnar alla delar av projektet